Politica de confidențialitate

Intenția noastră este de a oferi clienților experiențe online sigure și de încredere, care nu vor pretinde la neglijarea vieții personale. De asemenea, dorim să vă asigurăm că datele personale furnizate către site-ul CENTRALE.MD vor fi folosite în scopurile menționate de client.

Metodele prin care CENTRALE.MD colectează datele cu caracter personal sunt: chatul, plasarea comenzii online propriu-zise, depunerea unei recenzii la produs.

  1. Chat-ul – Este o modalitate de a afla mai simplu și rapid informații privind produsele, prețul, specifiicațiile tehnice sau altele. Pentru a realiza aceste acțiuni, uneori se va pretinde la datele dvs cu caracter personal, cum ar fi: numele și prenumele, numărul de contact, adresa de email.
  2. Plasarea comenzii – De obicei, atunci când doriți să procurați un produs în mediul online mereu va fi nevoie să introduceți date cu caracter personal. Aici, pe lângă cele menționate mai sus se va solicita și adresa de livrare a produsului.
  3. Depunerea unei recenzii presupune notarea produsului (notă sau text), care solicită clientului date cu caracter personal ca: numele, prenumele, adresa de email.

La moment, site-ul CENTRALE.MD nu utilizează metode automate de stocare a datelor cu caracter personal. Respectiv, în cazul în care aceste metode vor fi prezente, utilizatorii acestui site vor fi preântâmpinați.

Datele cu caracter personal furnizate de către clienți vor fi folsite pentru:

  • A primi feedback-uri sau recenzii, pentru a îmbunătăți calitatea deservirii;
  • Informarea continuă despre promoții, concursuri, reduceri sau altele;
  • Realizarea sondajelor.

Este un moment foarte important de care ar trebui să țineți cont. Atunci când refuzați să introduceți datele cu caracter personal, acestea fiind solicitate, riscați să nu finalizați comenzile, nu puteți obține anumite informații sau nu veți putea participa la promoțiile actuale sau ulterioare.

CENTRALE.MD dispune de o platformă sigură, testată și avansată, care va proteja datele cu caracter personal a oricărui utilizator. Acestea sunt accesate doar de personale autorizate, fiind indisponibile pentru public.