Succesele și istoria noastră

Centrale.md îți oferă o decizie profesională, examinînd amănunțit fiecare cerere pentru a realiza oferte personalizate și lurări unicale, conform standardelor prevăzute la nivel național dar și internațional.

Despre magazinul online CENTRALE.MD

Magazinul online Centrale.md și-a început activitatea fiind preocupată în special de confortul clienților, indiferent de timpul de-afară! Specializați în montarea rețelelor termice, montarea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare, a sistemelor de răcire a aerului precum și montarea centralelor termice cu diferite capacități, ne-am plasat pe piața din Republica Moldova extrem de rapid, reușind să ne poziționăm ca o companie profesionistă.

Cu pași mici dar perseverenți, am reușit să înregistrăm un număr considerabil de clienți satisfăcuți, care continuă să beneficieze de cele mai extraordinare produse la cele mai avantajoase prețuri.

Astfel, încrederea clienților, și recomandările lor, favorizează realizarea obiectivelor și evoluția companiei.

1137
UTILAJE ȘI PRODUSE
300
PROIECTE REALIZATE
67
PRODUCĂTORI ȘI DISTRIBUITORI
13
ANI DE EXPERIENȚĂ
514
IDEI IMPLEMENTATE
1543
CLIENȚI MULȚUMIȚI

Noi lucrăm pentru confortul tău.

La moment, colaborăm cu cei mai cunoscuți producători și distribuitori din domeniu, ca FADO, SupraTherm, KORDI, SESTA SRL, VALVEX, Ferroli, ICMA, Neoclima, Immergas, Ragal, Prity, Buderus, Bosch, Chaffoteaux,  pentru a satisface și cele mai exigente cereri venite din partea clienților.

Dispunem de peste 1000 de utilaje și produse, aproximativ 300 proiecte realizate, în jur de 500 idei implimentate și un număr impunător de clienți mulțumiți care continuă să ne recomande.